Miért érdemes velünk utazni?

Tisztelt Tanárnő! Tisztelt Tanár Úr! 

 

Cégünk, az ELT Travel Kft., a több mint 25 éve működő Study Tours utazási iroda új tulajdonosaként csoportos diákutazásokat szervez Angliába. 

 

A Study Tours a magyar diákutaztatás úttörői között 1990-ben kezdett el általános és középiskolás tanulók részére körutazásokat és nyelvtanuló programokat szervezni, elsősorban Nagy Britanniába, de Európa más országaiba is. Az elmúlt negyed század alatt több ezer diák és pedagógus felejthetetlen élményét biztosította az utazások alkalmával.

A leglátogatottabb úti célok között szerepelt Anglia és Skócia mesés vidékei, de legtöbben az angol fővárost, Londont keresték fel.


A csoportszervező tanárok választása azért esett az irodára, mert megbízható szolgáltatást, sokszínű programot kínált kedvező áron.  A csoportkísérők, idegenvezetők szakszerű munkája biztosította, hogy a csoportokkal utazó pedagógusoknak az utazás nem feladatellátás, hanem élmény és kikapcsolódás volt.

 

Célunk az, hogy a már megszokott módon a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk továbbra is.

 

Az Önök közreműködésével együtt olyan utakat szeretnénk indítani, melyek mind az Önök, mind a diákok igényeinek megfelelőek és élményekkel telve térhetnek haza. 

 

Bízunk abban, hogy az Önök számára is lesz vonzó úti cél a kínálatunkban és hamarosan utasaink között üdvözölhetjük.Tisztelettel: 

ELT TRAVEL - Study Tours

 

A STUDY TOURS márkanév az ELT TRAVEL Kft. tulajdona,

levelezési címünk: 5310 Kisújszállás Mikes utca 14.

e-mail: info@elt-travel.eu   *   web: www.elt-travel.eu

Vagyoni biztosíték: EUB Zrt.   *    BFKH Eng. sz.: U-001786